In aceasta pagina cu timpul veti gasi informatii actualizate  despre standardele internationale in domeniul echipamentelor de lucru.

In urma unui control pe care l-am avut de la ITM pe partea de indeplinire a standardelor de calitate a produselor am aflat ca acestea pot suferi anumite schimbari de-a lungul timpului. De aceea este nevoie de o actualizare permanenta a informatiilor privitoare la acest domeniu  foarte complex si stufos. Marile firme care ofera consultanta in acest domeniu isi instruiesc personalul pentru a fi la curent cu noile reglementari dar chiar si asa unele informatii pot sa scape neobservate.

In timp ce eram in vizita la o companie destul de mare am observat un detaliu pe care nu-l mai vazusem inainte niciunde. In sala erau doua persoane care vizionau impreuna pe un laptop ceva filmulete. Primul gand a fost ca ei sunt in pauza, dar cum in firma aceasta lucreaza sute de oameni m-am intrebat de ce toti ceilalti sunt la lucru? Am intrebat managerul de achizitii iar raspunsul lui a fost ca ceea ce se intampla acolo nu e altceva decat instruirea unei noi persoane angajate. E bine? E rau? eu un lucru stiu ca informatia vizuala sub forma de imagini este mai usor de asimilat decat informatia scrisa. Asa ca voi introduce o legatura catre un video care expica ce inseamna EN ISO 11612 ? https://www.youtube.com/watch?v=pTh9KkWOHuk