🎆🙂Va uram o primavara frumoasa! Ai transport gratuit la cos de 260 ron 🎉 Daca nu se potriveste marimea va expediem gratuit o alta marime!

Bluză polar pentru bărbați, Eclipse

207,99 RON
Bluza călduroasă din fleece Eclipse este alegerea perfectă pentru echipamentul tău de lucru.

Info: Pretul include TVA

Marime:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Orice comanda plasata până la ora 12 se expediaza in aceeasi zi. (L-V)

Cod Produs: 1352 Ai nevoie de ajutor? 0726077442
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Indiferent de domeniul tău de activitate, bluza noastră calduroasă din fleece îți va oferi confortul, protecția și funcționalitatea de care ai nevoie pentru a-ți desfășura sarcinile zilnice cu încredere și eficiență. Iată de ce:

Material Cald și Durabil: Fabricată dintr-un fleece/polar calduros, cu o greutate de 300 grame și compoziție 100% poliester, această bluză oferă o izolație excelentă împotriva frigului, menținându-te confortabil și protejat în timpul lucrului în condiții reci și dificile.

Siguranță Îmbunătățită: Dungi reflectorizante pe trunchi și mâneci, plasate strategic pe partea din față și din spate a bluzei, cresc vizibilitatea ta în medii cu lumină scăzută sau întunecată, asigurându-ți că ești remarcat și în condiții de vizibilitate redusă.

Funcționalitate și Utilitate: Bluza este dotată cu o închidere frontală cu fermoar de înaltă calitate, inclusiv fermoare anti-vânt pentru buzunare, pentru a-ți păstra echipamentul și obiectele personale în siguranță. Cele 3 buzunare exterioare închise cu fermoar, incluzând 2 buzunare laterale și 1 buzunar Napoleon (pe piept), oferă suficient spațiu de stocare pentru uneltele și accesorii necesare în timpul muncii.

Confort și Ajustabilitate: Mânecile finisate cu manșetă cu bandă elastică reduc pătrunderea aerului rece și asigură o potrivire confortabilă. Tivul deschis cu cordon elastic și comutatoare pentru ajustare permit personalizarea potrivirii, oferindu-ți confortul de care ai nevoie pe întreaga durată a zilei de lucru.

Design Practic și Sigur: Cu o combinație de culori neagră și galben fluorescent, și dungi reflectorizante, bluza noastră nu doar că oferă un aspect profesional, dar și te face vizibil și sigur în timpul muncii în condiții de lumină redusă.


Standard protectie CE Cat. I EN ISO 13688:2013

SEZON RECOMANDAT: Sezon rece

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 08:00-16:30

0726077442 comenzi.naprotect@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!