-Iti raspundem pe whatapp prompt si pastram legatura cu tine! -AZI daca primesti coletul si nu-i buna marimea iti trimitem GRATUIT TOT AZI alta marime! -Returnam banii inapoi in 24h tot ce trebuie sa faci e sa ne spui pe whatap ca vrei retur! Avem peste 20.000 de clienticare au facut deja echipa cu noi !

Pantaloni Salopeta cu Pieptar

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Cum alegi salopeta de lucru ideală?
 

Dacă, de exemplu, lucrezi într-un atelier auto și ai funcția de mecanic, este important să porți o salopetă  care te protejează de orice eventuale pericole și care, în același timp, te ajută să îți îndeplinești sarcinile în maximă siguranță.

Aceste modele sunt concepute pentru a oferi protecție pielii și articolelor vestimentare obișnuite- de murdărie, mai ales având în vedere că într-un atelier auto lucrezi cu uleiuri, grăsime, vopsea sau chiar și cu substanțe chimice.

De asemenea, echipamentele de protecție, în care se încadrează și pantalonii cu pieptar protejează întreg corpul de lovituri sau zgârieturi atunci când ești nevoit să lucrezi la sol pentru a repara o mașină.

Nu este exclus ca în atelierul auto să se creeze în mod obișnuit scântei sau flăcări, mai ales dacă sunt momente în care e nevoie de sudură.

În astfel de cazuri, salopeta de lucru trebuie să fie confecționată dintr-un material ignifug pentru a-ți oferi protecție maximă împotriva focului.

Nu doar mecanicii au nevoie de echipamente de protecție, iar salopetele cu pieptar sunt ideale pentru mai multe categorii de muncitori, însă este important să le alegi în funcție de necesități, de cât de multă mișcare trebuie să faci, cât efort depui și de gradul de protecție de care ai nevoie la muncă.

Echipamentele de protecție în muncă trebuie să aibă, în primul rând, un rol funcțional, și anume de a proteja muncitorul de factorii externi la care el este expus în mod constant, dar și de a-i permite acestuia cât mai multă libertate de mișcare pentru a putea să își desfășoare activitățile în condiții optime.

Pantalonii cu pieptar sunt echipamente de lucru care, dacă sunt alese așa cum trebuie, pot să îți ofere o serie de avantaje importante:

Confort


Salopeta pe care o porți la muncă sau pantalonii cu pieptar trebuie să fie cât mai confortabile deoarece sunt obiecte vestimentare pe care trebuie să le porți o mare parte din zi, atunci când lucrezi.

Salopeta de lucru profesională trebuie să aibă un design care să îți permită să execuți mișcări necesare atunci când lucrezi într-un service auto sau în domeniul construcțiilor ori când desfășori alte activități care presupun efort.

Astfel, de cele mai multe ori, salopetele cu pieptar beneficiază de genunchi preformați și de elasticitate ridicată pentru a evita ca materialul să se rupă atunci când este întins la maxim și pentru a permite îndoiri ale genunchilor.

Tot legat de confort, materialul din care este confecționată salopeta trebuie să fie unul rezistent la abraziune, să nu permită diverselor substanțe care pătează să ajungă la interior, dar și să fie respirabil.

Această calitate a țesăturii, respirabilitatea, garantează confort termic optim, necesar atunci când trebuie să faci efort intens.

Vizibilitate


Atunci când lucrezi într-o fabrică de producție și lucrezi cu utilaje care fac mult zgomot sau dacă îți desfășori munca pe un șantier, vizibilitatea este extrem de importantă pentru a putea fi reperat în timp util.

De asemenea, dacă lucrezi în domeniul construcției de drumuri, iar uneori trebuie să muncești chiar și seara, când lumina este mult mai slabă, zonele reflectorizante este necesară pentru a-ți asigura securitate în muncă.

Confort termic


Salopetele de lucru profesionale trebuie alese și în funcție de condițiile meteo în care îți desfășori activitatea.

Dacă trebuie să depui efort intens, iar temperatura este ridicată, salopetele de lucru vătuite te protejează de frig, fiind căptușite corespunzător pentru a nu lăsa aerul rece să pătrundă la interior, în timp ce acestea rețin căldura pentru confort termic sporit.

De cealaltă parte, pentru activitățile desfășurate în aer liber pe timpul verii sau pentru muncitorii care lucrează în hale cu temperaturi ridicate, trebuie optat pentru salopete de lucru confecționate din materiale ușoare și respirabile, care să asigure confortul termic necesar.

Functionalitate


Pentru a te ajuta să îți desfășori munca în cele mai bune condiții, salopeta de lucru trebuie să fie cât mai funcțională și să dispună de accesoriile necesare în mediul tău de lucru.

În cazul în care lucrezi pe suprafețe sau cu materiale dure și ești expus constant la șocuri mecanice, genunchierele de protecție sunt o necesitate, deoarece genunchii sunt cei mai predipuși la lovituri.

De asemenea, bretelele reglabile pot să îți ușureze foarte mult munca prin prisma faptului că te poți bucura de libertate de mișcare sporită ori de cât ori ai nevoie.

În ceea ce privește spațiile de stocare, gândește-te că atunci când lucrezi într-un atelier auto ai nevoie în mod constant de chei, șuruburi, material cu care să ștergi diverse suprafețe și alte unelte pe care ți-ar fi mult mai ușor să le ai la îndemână.

Astfel, ai nevoie de o salopetă dotată cu cât mai multe buzunare, compartimentate în mod eficient pentru a te ajuta să îți menții obiectele în ordine, pentru a ști întotdeauna de unde să le iei cât mai repede.

Beneficiile acestora de calitate se reflectă și asupra activității propriu-zise:

Păstrarea angajaților în siguranță


Îmbrăcămintea de protecție este, în primul rând, folosită pentru a menține muncitorii în completă siguranță. Un muncitor în construcții care operează cu utilaje sau cu unelte periculoase trebuie dotat cu un echipament de protecție care să îl asigure că integritatea sa fizică nu este în niciun fel amenințată.

Lucrătorul în domenii cu expunere mare la factori de risc are nevoie de haine rezistente pentru a-și proteja corpul, iar angajatorul are datorita de a se asigura că securitatea în muncă este o prioritate.

Asigurarea angajaților


În cazul în care ai o afacere care prezintă un risc potențial, cum ar fi o afacere în domeniul construcțiilor, trebuie să specifici în contractul de muncă faptul că toți angajații trebuie să se conformeze și să poarte echipamentele de protecție necesare, incluzând salopeta potrivită pentru munca lor. Acest lucru nu numai că îi va menține în siguranță, dar îi va ajuta și în cazul unei răniri.

În cazul în care se întâmplă un accident de muncă, asigurările companiei nu vor acoperi costurile și daunele în cazul în care nu s-au respectat regulile de protecție în muncă.

Creșterea productivității


Când muncitorii dintr-o echipă se simt în siguranță și beneficiază de echipamentele necesare pentru a-și desfășura munca în cele mai bune condiții, productivitatea companiei crește simțitor deoarece îmbrăcămintea de protecție îi ajută pe angajați să se simtă în siguranță pentru că se pot concentra mult mai bine asupra sarcinilor pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit.

Venituri mai mari și economie


Îmbrăcămintea de protecție este un factor important care poate contribui la maximizarea veniturilor și la economisirea de bani.

Angajații care sunt protejați corespunzător vor putea să lucreze o perioadă mai lungă de timp, ceea ce crește profitul firmei.

De asemenea, prin asigurarea securității în muncă, toți angajații vor dori să rămână în această companie care le oferă condițiile necesare.

În plus, dacă investești în echipamente de protecție durabile, nu trebuie să schimbi îmbrăcămintea de lucru la intervale scurte de timp, ceea ce reprezintă un lucru bun pentru departamentul financiar al firmei.


 

În ce domenii le putem folosi?

 

Salopetele de lucru au un rol foarte important pentru a-ți desfășura munca în cele mai bune condiții posibile, indiferent de temperatură sau de efortul pe care trebuie să îl depui.

Astfel, acestea pot fi echipamentele de protecție ideale în domenii precum:

- construcții

- munca la înălțime

- reparații auto

- drumuri

- producție

- industria alimentară

 

Ce tipuri de materiale se folosesc în producerea lor?

 


Investiția în îmbrăcămintea potrivită de protecție la locul de muncă este primul pas pentru a-ți asigura condiții optime pentru desfășurarea activității.

În primul rând, siguranța este motivul de bază pentru care trebuie să achiziționezi salopete cu pieptar din materiale rezistente, durabile, de calitate superioară, dar și potrivite pentru mediul în care lucrezi, chiar dacă este vorba despre condiții dificile.

Materialele din care se confecționează  sunt:

Bumbac

Un material respirabil care asigură confort termic chiar și când temperaturile sunt ridicate sau când depui efort intens

PVC, poliester, poliuretan

Materiale ideale pentru salopetele cu pieptar utilizate în zone expuse la umezeala, fiind țesături impermeabile și rezistente la apă care te mențin uscat și ajută la eliminarea eficientă a umezelii poliamidă - un material rezistent și durabil, ideal pentru muncitorii care lucrează în locuri în care sunt expuși la factori externi ce pot cauza ruperea sau uzarea salopetei material ignifug pentru lucrătorii care au contact cu focul sau cu diverse materiale inflamabile materiale care asigură protecție chimică

 

Caracteristici de bază

 

Însuși numele de îmbrăcăminte de protecție presupune faptul că  trebuie să te protejeze de factorii externi existenți în mediul în care îți desfășori activitatea.

Îmbrăcămintea specializată de protecție trebuie să corespundă unor standarde de calitate ridicate și să aibă câteva caracteristici tehnice esențiale pentru a-ți asigura atât protecție, cât și confort optim.

In primul rând, îmbrăcămintea de lucru trebuie să fie confecționată din materiale potrivite pentru condițiile în care îți desfășori munca, din țesături de calitate, rezistente la rupere și la abraziune, pentru ca investiția într-o salopetă să fie una pe termen lung.

Durabilitatea echipamentelor de protecție este un factor care trebuie să influențeze direct decizia de achiziție, iar pentru a putea utiliza cât mai mult timp salopeta de lucru ai nevoie de materiale calitative, precum bumbacul, poliesterul sau poliamida.

Atunci când ai nevoie de haine de protecție pentru semnalizare, mai ales dacă activitatea ta presupune domeniul rutier, construcții, muncă în depozit, salopeta de lucru trebuie să beneficieze de zone reflectorizante pentru a evita situațiile neplăcute sau accidentele ce pot să apară atunci când vizibilitatea este redusă.

Impermeabilitatea și rezistența la apă reprezintă alte caracteristici de bază pe care trebuie să le aibă salopetele profesionale, pentru a-ți asigura confort indiferent de condițiile în care îți desfășori munca.

Mai ales dacă lucrezi în aer liber și ești expus direct umezelii sau chiar condițiilor meteo nefavorabile, este important ca materialul să fie unul potrivit, cum ar fi PVC, poliester sau poliuretan.

Protectia chimică este necesară dacă activitatea ta are loc în medii periculoase în care ești expus la radioactivitate, contaminare sau dacă ai contact cu substanțe chimice care pot să aibă un impact negativ asupra sănătății tale, mai ales dacă este vorba despre o activitate desfășurată pe termen lung.

Eficiența la locul de muncă depinde și de aceste obiecte vestimentare care pot să îți confere protecția de care ai nevoie, oferindu-ți în același timp securitate sporită, dar și confort.

 

Culori disponibile

 

Culoarea salopetei cu pieptar trebuie aleasă în funcție de domeniul în care îți desfășori activitatea, fie pentru a indica funcția pe care o ai în teren, fie pentru a te ajuta să te diferențiezi între alți muncitori.

De asemenea, pentru locurile de muncă în care vizibilitatea este redusă, ai nevoie de culori fosforescente sau de salopete de lucru cu detalii reflectorizante pentru siguranță maximă.

Culorile disponibile sunt:

- negru - culoare ideală pentru muncitorii care lucrează în domeniul auto sau în alte domenii în care au contact cu substanțe care pătează

- bleumarin

- verde

- gri

- galben

- portocaliu
 

De ce să achiziționezi de la noi?

 

În calitate de furnizori de echipamente de lucru ne mândrim cu numeroase colaborări de durată, un semn al faptului că ne îndeplinim rolul cu seriozitate și profesionalism maxim.

Cele mai importante criterii în alegerea salopetei cu pieptar le reprezintă calitatea, durabilitatea și rezistența, securitatea și designul.

Pentru fiecare criteriu în parte noi oferim transparență, dar și siguranța că produsele noastre corespund standardelor de calitate și de securitate cerute - în funcție de domeniul de activitate în care îți desfășori munca.

Una dintre valorile noastre de bază este răsplătirea încrederii clientului cu un raport calitate - preț corect, dar și oferirea de echipamente de lucru care să asigure protecția necesară indiferent de condiții.

Profesionalismul și calitatea livrată de noi se reflectă direct în productivitatea la locul de muncă și în condițiile bune de desfășurare a activității, iar pentru aceste lucruri merită să ne alegi și să revii de fiecare dată.

Calitatea materialelor din care sunt confecționate salopetele de lucru pe care le comercializăm este confirmată de clienții numeroși care apelează la serviciile noastre.

Pentu noi este esențial să putem oferi garanția că echipamentele de protecție sunt realmente rezistente, durabile și că asigură protecția de care este nevoie atunci când îții desfășori activitatea în condiții de muncă speciale.

Suport clienti Luni-Vineri 08:00-16:30

0726077442 comenzi.naprotect@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!