-Iti raspundem pe whatapp prompt si pastram legatura cu tine! -AZI daca primesti coletul si nu-i buna marimea iti trimitem GRATUIT TOT AZI alta marime! -Returnam banii inapoi in 24h tot ce trebuie sa faci e sa ne spui pe whatap ca vrei retur! Avem peste 20.000 de clienticare au facut deja echipa cu noi !

CAND S A LEGIFERAT PURTAREA ECHIPAMENTULUI DE MUNCA?

         Este foarte interesant faptul ca prima mentiune a normelor de securitate si sanatate in munca ne expediaza in urma cu 4000 de ani in urma in Babilon. Aici a fost descoperit codul lui Hammurabi (scris in jurul anului 1700 i.H. ) Din cele 282 de legi sculptate aproape 20% din legi (40) se ocupa de securitatea si siguranta operationala, iar aceste legi sunt valabile si in zilele noastre. Doua dintre cele mai importante legi sunt :  LEGEA 6 ,,Comerciantii (companiile de acum) sunt responsabile pentru siguranta angajatilor lor si raspund pentru conditiile de munca periculoase,, si legea 117 ,,lucratorii care provoaca un accident pot fi trasi la raspundere,,.
           Preocuparea pentru normele de protectie si securitate se regasesc si in Talmud, de ex in EXOD 22:4-5 unde este subliniata pedeapsa pentru neglijenta.
            In Roma antica erau masuri de siguranta pentru accesul la baile comune sau baile termale sa nu se alunece si sa nu se introduca materiale inflamabile.
 
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri 08:00-16:30

0726077442 comenzi.naprotect@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!