-Iti raspundem pe whatapp prompt si pastram legatura cu tine! -AZI daca primesti coletul si nu-i buna marimea iti trimitem GRATUIT TOT AZI alta marime! -Returnam banii inapoi in 24h tot ce trebuie sa faci e sa ne spui pe whatap ca vrei retur! Avem peste 20.000 de clienticare au facut deja echipa cu noi !

Echipamentul de lucru de ieri si de azi.

Se pare ca indiferent de domeniul in care activam e nevoie sa ne luam cateva masuri minime de protectie. Spre exemplu daca ne deplasam intr un santier nu este doar o recomandare ci o obligatie sa ne luam o casca de protectie. Aceasta poate face diferenta intre viata si moarte in cazul unui accident.

Daca urmeaza sa ne urcam la inaltime se impune purtarea kitului de protectie fie linia vietii fie setul alcatuit din centura ham si franghie. Mai nou la controale se cere opritorul de cadere sau amortizorul. Acesta este un dispozitiv de ancorare care are carabina si un surplus de material elastic care intra in actiune in momenul caderii pentru a amortiza.

Bocanci de lucru sau bocanci cu fier in bot cum sunt numiti de unii sunt intr o gama variata. Acestia incep de la bocanci de lucru ieftini care se situeaza sub 100 ron continua cu bocanci de lucru comozi. Acestia se invart in jurul sumei de 150-200 ron. In functie de locul de unde sunt achizitionati pretul poate sa varieze.

De exemplu bocanci de lucru dedeman incep de la 90 ron ( https://www.dedeman.ro/ro/bocanci-de-protectie-cu-bombeu-metalic-cerva-mainz-s1-src-marimea-42/p/7062653 )

si pot ajunge pana la 320 ron (https://www.dedeman.ro/ro/pantofi-de-protectie-ontario-cu-bombeu-compozit-piele-spalt-material-textil-negru-s1p-src-marimea-36/p/7031155 ). daca esti in apropierea unui astfel de magazin si nevoia o cere intra si achizitioneaza o pereche de bocanci de lucru.

 

Daca ne uitam la site urile de profil care vand exclusiv echipamente de protectie vom vedea preturi similare. De exemplu unul dintre cele mai renumite si vechi magazine din domeniu este Renania. ( https://magazin.renania.ro/?gclid=Cj0KCQjwnbmaBhD-ARIsAGTPcfUP5W62c2bUq8xPqTnIHwpNVdDtdklX7TizChqL7kpDOdSGPnUvdDIaAv8REALw_wcB )

Pe site poti sa gasesti informatii de interes si chiar sa plasezi comenzi.Anumite produse sunt comercializate sub brandul RENANIA altele sunt importate sub branduri renumite gen 3m, Bicap etc. Preturile pentru bocanci poritectie renania sunt variate si acopera toate nevoile.

Piata a fost receptiva si sa puna accent mai mare in mod deosebit din anul 2011 la nevoia din acest sector si a acoperit acel deficit. Unii isi amintesc de vremurile trecute cand bocancii de protectie erau un chin. Fie erau prea grei fie generau un disconfort maxim. Insa acum poti sa alegi dintr o gama variata incepand de la cei mai ieftini bocanci si pana la cei mai scumpi.

 

Categorii

Suport clienti Luni-Vineri 08:00-16:30

0726077442 comenzi.naprotect@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!