-Iti raspundem pe whatsapp prompt si pastram legatura cu tine! -AZI daca primesti coletul si nu-i buna marimea iti trimitem GRATUIT TOT AZI alta marime! -Returnam banii inapoi in 24h tot ce trebuie sa faci e sa ne spui pe whatsapp ca vrei retur! Avem peste 20.000 de clienti care au facut deja echipa cu noi !

Informatii tehnice despre procesul de personalizare a echipamentelor de lucru

 Toate echipamentele de lucru suporta aceasta componenta importanta si anume Personalizarea echipamentului individual de munca. Asa ca ne am propus sa prezentam cateva tehnici folosite pentru imprimarea logo-ului indiferent ca este vorba despre tricouri personalizate inclusiv cu elemente reflectorizante, jachete reflectorizante, pantaloni 
Broderie
Tehnică textilă tradițională ce constă în introducerea unui fir printr-un ac pentru realizarea unui desen pe articolul dvs. de îmbrăcăminte.
Imprimare digitala directa
 Acestă tehnică încorporează designul dvs. într-un mod digital. Rezultate uimitoare cu privire la claritate, calitate și culoare.
Imprimare laser
Tehnica de gravură generată prin aplicarea unei temperaturi ridicate pe suprafața unui obiect.
Serigrafie
Aceasta tehnică constă în imprimarea unui desen pe un material, prin aplicarea vopselei printr-o sita. Unul dintre avantajele serigrafiei este durabilitatea printului și un bun finisaj.
Tampografie
Această tehnică este ideală pentru imprimarea pieselor curbate, și se poate aplica atât pe obiecte mici, cât și pentru cele mari.
Vinil
Tehnică bazată pe o peliculă de plastic termoadezivă în culori uniforme, care se utilizează pentru imprimarea țesăturilor.
Sublimare
Tehnică de imprimare care transferă vopselele din stare solidă în stare gazoasă fără a trece prin starea lichidă, prin aplicarea de căldură. Poate fi aplicată pe textile, căni, sticle și bidoane.
Transfer digital
Aceasta tehnică constă în imprimarea digitală a unei imagini pe vinilul ce este lipit pe produs, cu ajutorul unui plotter digital.
Transfer de serigrafie
Combinația a două tehnici: mai întâi, desenul este imprimat pe o hârtie siliconată și apoi desenul imprimat pe hârtie este transferat pe produsul dorit.
Policromie
Tehnică de imprimare a unei imagini în patru culori. Această tehnică constă în gravarea desenului prin aplicarea de căldură (între 100 și 300ºC), cu un rezultat mai durabil. 

Laser Serigrafie, Tampografie Vinil Sublimare, Transfer digital, Transfer de serigrafie, Coaserea pălăriilor, Policromie,
Termogravură, (basorelief).
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri 08:00-16:30

0726077442 comenzi.naprotect@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!